T

pRototípus vásár
2020 november 

A The Pooper Heroes családi kártyajáték tervezői prototípusát magyar nyelvű játékszabállyal most korlátozott ideig megveheted a játék megalkotójától. A prototípus tökéletes játék élményt és szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak, a kártyák és a csomagolás a Ritter nyomdában készült kereskedelmi minőségben. Ez a változat boltokban nem elérhető, a kereskedelmi változatot a Laurence King Publishing (London) 2021-ben adja ki angol nyelven. Magyar kiadásról még nincs megállapodás. A szerző a nála megmaradt prototípusokat korlátozott ideig, 2020 novemberében értékesítheti. 

The Pooper Heroes kártyajáték

2-7 játékos

5 éves kortól

15 perc játékidő

VÁSÁROLD MEG MOST!

Ár: 4.000 Ft / db

Az ár a postaköltséget nem tartalmazza Magyarország területére.
A fizetés és a postacím megadása a PayPal biztonságos fizetési felületén történik - kérjük ellenőrizd postacímed a fizetés befejezése előtt!

Vásárlási feltételek

01.

A prototípus tartalma: 80 lap játékkártya + egy oldal magyar nyelvű játékszabály a Happy Nappy és a Pooper Looper nevű két nehézségi fokozatához a játéknak. 

02.

Ez az ajánlat csak Magyarország területére érvényes, és csak a készlet erejéig. Az ajánlat meghirdetésekor rendelkezésre álló prototípusok száma: 40 darab. A korlátozott darabszára tekintettel egyszerre csak egy darab rendelhető.

03.

A vásárló tudomásul veszi, hogy a The Pooper Heroes kártyajáték prototípusa eltérő lehet az ugyanezen a néven 2021-ben bolti forgalomba kerülő kártyajátéktól, mind tartalmában, mind megjelenésében, ugyanakkor a játék mechanizmusában lényeges eltérés nem lesz.

04.

A megrendelt kártyajátékot postai úton küldjük el, ezért kérjük a rendeléskor a pontos postacím megadását. A várható szállítási idő 5-10 munkanap közötti, de a rendkívüli jogrendre tekintettel még ennél is hosszabb lehet. 

05.

A vásárlót megilleti az elállás joga. Amenyiben törölni szeretné rendelését, kérem, a zsolt@thepooperheroes.com email címre küldjön levelet TÖRLÉS tárggyal, valamint a vásárláskor a PayPal oldalán megadott teljes névvel. 
Ha a rendelés törlése a kiszállítás megkezdése előtt történik, úgy a teljes összeget visszatérítjük.
Ha a rendelés törlése a kiszállítás megkezdése után történik, és erről mi már email értesítést küldtünk a PayPal fizetéskor használt email címre, akkor a vevőnek a saját költségén kell visszaküldenie a játékot, és ebben az esetben csak a játék árát áll módunkban visszatéríteni a termék visszaérkezése után. 

06.

Az eladó adatai: MCG Digital International | Mr. Zsolt Batki
Postacím: 34 Johnson Road, Coventry, CV6 7GB United Kingdom
Email: zsolt@thepooperheroes.com

© Copyright 2019-2020 MCG Digital International  | All Rights Reserved | Privacy Policy | Contact Us